• Időpont egyeztetés:
    +36 30 928-5369
  • Rendelő:
    1081 Rákóczi út 71 1/4
  • E-mail:
    info@liskaklinika.hu
  • Bejelentkezés

Manuálterápia

A mozgásrendszer komplex kezelése, a mozgásszervi funkciók megbomlott összhangjának helyreállítása, a mozgás javítása, a fájdalomcsillapítás. Bővebben

Ár: Első találkozás 17000 Ft utána alkalmanként 12000 Ft

A manuálterápia az ízületek csökkent vagy megnövekedett mozgékonysága következtében kialakuló visszafordítható károsodások diagnosztikájával és kezelésével foglalkozik. Célja a mozgásrendszer komplex kezelése, a mozgásszervi funkciók megbomlott összhangjának helyreállítása, a mozgás javítása, a fájdalomcsillapítás.

A gerinc kézzel végzett vizsgálatát az izmok állapotának feltérképezését követi a gerinc eredeti statikájának és mozgásdinamikájának helyreállítása.

Az elmozdulások következtében létrejövő fájdalom gyakran nem(csak)  helyileg jelentkezik. Minél tovább áll fenn az elmozdult állapot, annál inkább kiterjedtebb és rögzültebb. Ha idejében, az első jelek megjelenésekor kezdjük el a kezelést, hamar visszaállítható az egyensúly. A kezelést követően megtanítjuk, hogy mire figyeljen oda a mindennapi terhelések során, és ezzel megelőzzük hogy súlyosabb tünetek kialakuljanak.

Előző oldal Következő oldal