• Időpont egyeztetés:
    +36 30 928-5369
  • Rendelő:
    1081 Rákóczi út 71 1/4
  • E-mail:
    info@liskaklinika.hu
  • Bejelentkezés

Dr. Liska-Mohai Marianna bemutatkozás

Dr. Liska-Mohai Marianna szakmai pályafutásának első 25 évében mint belgyógyász, klinikai onkológus, természetgyógyász és böjtorvos tevékenykedett. Jelenleg holisztikus szemlélettel, mozgásrendszeri megbetegedésekre szakosodva, sikeresen kezeli pácienseit AtlasPROfilax-módszerrel és manuális terápiával.

Komplex szemléletének köszönhetően tartós és kiemelkedő eredményeket ér el eddig tüneti kezelésekre nem vagy csak ideiglenesen reagáló panaszok esetében is.

1988-ban a SOTE általános orvosi karán végeztem. Belgyógyászati szakvizsgámat követően klinikai onkológiában szakosodtam. A gyulai Pándy Kálmán kórház Mezőhegyesi krónikus részlegének osztályvezető főorvosaként 2009-ig tevékenykedtem.

Érdeklődési területem egész korán, elsősorban a betegségek megelőzése felé terelődött. Az alternatív gyógyászatban életmód-tanácsadó és terapeuta valamint fülakupunktúrás addiktológus területen szakosodtam.

Saját tapasztalataimon túl a rákos betegek igénye vezetett arra, hogy elmélyedjek a táplálkozásterápiában, a különböző méregtelenítésre alkalmas eljárásokban, a Breuss-kúra, a Gerson-diéta gyakorlatában. Innentől kezdve a böjt életem elválaszthatatlan részévé vált.

Meggyőződésem, hogy a betegség megelőzése kerül a legkevesebb erőfeszítésbe, s ez motivál azóta is a böjt és életmódtáborok szervezésében,  népszerűsítésében.

Szakmai pályafutásomban nagy változást hozott az AtlasPROfilax módszer megismerése. Balesetemet követően fellépett panaszaim megoldását keresve találkoztam az eljárással. Megtapasztalva annak számomra is hihetetlen gyógyító hatását, AtlasPROfilax képzésen vettem részt. hogy másokon is segíteni tudjak, akik, hasonló problémával küzdenek.

Ezen a területen az ismereteimet, szaktudásomat manuálterápiás és trigger masszázs technikával bővítettem a mozgásrendszeri problémák még komplexebb kezelése érdekében.

A holisztikus felfogás az embert a maga teljességében, testének, érzelmeinek és szellemének egységében tekinti, így nemcsak a betegséget, a megbetegedett szervet vagy testrészt, hanem az  egész embert  gyógyítja, egészségét kívánja helyreállítani, fenntartani. Úgy vélem, az ilyen holisztikus szemléletű hozzáállás az, amely hosszútávon nyújt maradandó  eredményt.

Média megjelenések

Előző oldal Következő oldal