• Időpont egyeztetés:
    +36 30 928-5369
  • Rendelő:
    1081 Rákóczi út 71 1/4
  • E-mail:
    info@liskaklinika.hu
  • Bejelentkezés

Az AtlasPROfilax kezelés menete

A kezelést megelőzően személyes konzultáció során a panaszok felvételére kerül sor, melyet állapotfelmérés követ. A páciens részletes tájékoztatást kap a módszerről.

Ezt követi az AtlasPROfilax kezelés, utána életmódtanácsokkal látjuk el a pácienst és egy rövid, könnyen elvégezhető, a regenerációt támogató tornát tanítunk be. Ennek célja a testtartásban meghatározó szerepet betöltő izmok erősítése, nyújtása.

A kezelést egy későbbi időpontban kontroll követi.

Regenerálódás

Az AtlasPROfilax kezelést követően egy regenerációs folyamat indul, mely segíti a vázrendszer optimális egyensúlyi helyzetének kialakulását. A szervezet reakciója a kezelésre a fizikai állapottól, az izmok feszességétől, a probléma súlyosságától és fennállásának időtartamától függően eltérő lehet. Bizonyos esetekben azonnali eredmények jelentkeznek, másoknál pedig több időre van szükség megtapasztalásukhoz.

Csak a normális helyzetű Atlas töltheti be zavartalanul a szerepét, ez képes – a korábban blokkolt – emberi szervezetre jellemző öngyógyító és önregenerálódó képességét fokozni.

Ezt a regenerációs folyamatot segíti elő a gyógytorna, masszírozás, manuálterápia, K-Aktív tape terápia, izomlazító Thumper gépi masszázs.

Masszírozás, gyógyfürdő az ízületek lazításán keresztül szintén hatékonyan támogatja ezt a folyamatot.

Indokolt esetben a kezelés után szükség lehet a gerinc további szakaszainak kezelésére is. Ebben nyújt segítséget a manuálterápia, mely a mozgásszervi funkciók megbomlott összhangjának helyreállítását támogatja.

Előző oldal Következő oldal